Over ons

Cups & Co is een nog klein, maar gepassioneerd éémansbedrijf. Sinds mijn kindertijd ben ik altijd al bezig geweest met oude objecten. Ik kocht met mijn eerste zondagscenten o.a. oude porseleinen kopjes, vandaar ook mijn bedrijfsnaam 'Cups & Co'. Mijn allereerste aankoop op 8-jarige leeftijd was immers een Chinees, 19de eeuws porseleinen kopje. Deze passie was zo sterk, dat ik enkele jaren geleden begonnen ben met aan- en verkoop in antiek. Dagelijks ben ik met hart en ziel verdoken in de wereld van antiek om een toekomst te verzekeren voor het verleden.

In mijn winkel vindt u grote verscheidenheid aan producten. In de collectie vindt u zowel vroeg 19de eeuwse items, als een  gezellig vintage assortiment. Bij mij heeft u dus brede keuze aan antieke voorwerpen, waarbij de specialisatie toch voornamelijk ligt bij continentale eind 19de tot begin 20ste eeuwse antiek. 
De collectie wordt daarentegen op frequente basis aangevuld met aankopen op internationale markten.
Overigens zijn mijn vader en ik officieel gecertificeerde meubelrestaurateurs. Elk stuk dat in mijn winkel binnenkomt, wordt steeds helemaal in orde gemaakt met een afwerking van boenwas of vernis.

Zoekt u een specifiek item en staat het niet op de website? Ik raadplaag mijn contacten en zoek voor u naar uw gewenst droomobject.

U kan een beperkt aanbod van mijn collectie regelmatig bekijken in Tongeren op de antiekmarkt, die wekelijks op zondag georganiseerd wordt in hartje centrum.

Wilt u graag een bezoekje brengen of heeft u een vraag? U bent steeds welkom op afspraak! 

Daarnaast zou ik toch nog even mijn vader willen bedanken voor de eeuwige steun om deze antiekwinkel voor mij een realiteit te maken; evenals mijn collega, Michel, om mij onder zijn vleugels te nemen. Hartelijk bedankt!

Met vriendelijke groeten
Ine Verheyen