Spiegels

Hieronder vindt u een uitgebreid assortiment met spiegels uit allerlei periodes. Deze spiegels zijn echte 'eye catchers' en passen perfect in de hal of woonkamer. Spiegels zijn zeer gewilde decoratiestukken, waardoor het aanbod vrij vaak verandert.

Bij interesse in een object kan u steeds een contactformulier invullen of mij een mail sturen. Onderaan de pagina vindt u eveneens een contactformulier.

TIP: Door op de bruine 'plus' te klikken in de rechteronderhoek van elk onderdeel, bekomt u meer informatie en meer foto's van het gewenste object.

Houten omlijsting

Franse eiken spiegel - barokstijl

Deze eiken spiegel van Franse makelij uit de 19de eeuw is in de Barokstijl vervaardigd. Door het jarenlange poetsen heeft de eiken kader een prachtige patina gekregen! De vorm van de omlijsting is ongewoon en is kwalitatief versierd (uitgesneden) met schelpvormige en bloemmotieven. Hierdoor...
+

Gouden omlijsting

Belgische gouden spiegel - Louis XV-stijl

Deze spiegel is van Belgische oorsprong en dateert van de late jaren '60 tot begin jaren '70. De houten omlijsting in de Louis XV-stijl heeft een gouden kleur. Op de achterzijde is de fabricagenummer terug te vinden.- Afmetingen: 96 cm (h) - 63 cm (b)- Tijd: vintage, late jaren '60 - vroeg...
+

Contacteer ons

Vul hier uw gegevens in bij interesse in of vraag over een item.