Porselein

Wegens de fragiliteit van porselein en aardewerk, neem ik het niet graag mee naar de markt. Dit kan tenslotte wel op vraag gebeuren, als u het voorwerp eens wilt bekijken. Ook bent u steeds welkom op afspraak!

Bij interesse in een object kan u steeds een contactformulier invullen of mij een mail sturen. Onderaan de pagina vindt u eveneens een contactformulier.

TIP: Door op de bruine 'plus' te klikken in de rechteronderhoek van elk onderdeel, bekomt u meer informatie en meer foto's van het gewenste object.


Service

Deze sectie is leeg.

Kopjes

Deze sectie is leeg.

Keukenartikelen

FPP Vallauris - Franse kaasschotel

FPP Vallauris is een Frans keramiek bedrijf, die deze kaasschotel in de helft van de 20ste eeuw gemaakt heeft. De retro 'rieten' keramiekschotel heeft in het midden een zwartgelakte metalen handvat. - Afmetingen: 14 cm (h)  x  26,5 cm (diameter)- Tijd: 50's - 60's- Materiaal: keramiek...
+

Vazen

Paar op-art Melitta blauwe vazen

Dit is een paar Duitse op-art Melitta vazen uit de jaren '60 in uitmuntende conditie. De kleur voor dit type is zeer zeldzaam. Daarenboven is het nog eens een paar, wat bijna nooit voorkomt! - Afmetingen: 18 cm (h)- Tijd: jaren '60- Afkomst: Duitsland- Prijs: € 75   (voor het paar)
+

Paar zwarte Afrikaanse gipsen vazen - 1950

Dit is een paar identieke zwarte Afrikaanse vazen. Ze zijn vervaardigd uit gips en hebben toch wel een ongewone vorm. Ze zijn vermoedelijk afkomstig uit Congo en zijn daar gekocht als souvernir in 1950. Het reliëf toont meerdere 'putti' of mollige kinderfiguurtjes, spelend in de...
+

Contacteer ons

Vul uw gegevens in bij interesse in of vragen over een item.